Zakelijke klanten

TibiBOX als relatie geschenk
Verras uw werknemers, collega’s, gepensioneerden of zakelijke relaties met een TibiBOX.
Laat je werknemers weten dat ze gewaardeerd worden, hierdoor presteren ze beter, verzetten ze meer werk, en voelen zich meer betrokken bij het bedrijf. Kortom: tevreden personeel.

Met onze verschillende thema’s zal er zeker een passende box tussen zitten die in de smaak zal vallen. Door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen geef je een origineel cadeau.

Customized boxen
Op zoek naar een box voor een bepaalde gelegenheid of een box helemaal passend bij jouw bedrijf? Wij maken ook customized boxen. Laat ons je helpen met een creatief voorstel. Op basis van het aantal, het budget, de doelgroep en het thema gaan wij ervoor je mee aan de slag en komen met een origineel idee. Neem gerust contact met ons op.

Ingeplande datums
Wil je een TibiBOX voor een bepaalde geplande datum laten opsturen? Aan de hand van een door jullie verstrekte kalender zullen wij de boxen opsturen. Op de dag van verzending wordt er een verzendbevestiging per mail verzonden.

Tegoed
Naast reguliere betaling per bestelling, is het ook mogelijk om een tegoed aan te schaffen. Dit tegoed wordt gekoppeld aan je account en hiermee kan je je bestellingen vervolgens afrekenen. Het opwaarderen van je account kan met de verschillende betaalmethodes (ideal, creditcard etc.) gedaan worden. Dit tegoed is onbeperkt geldig.

Het minimale bedrag om op te waarderen is €50,-. Onderstaand kan je je tegoed aanschaffen.

Hoe gebruik ik mijn tegoed
Je tegoed gebruiken gaat heel makkelijk. Als je een bestelling in je winkelmandje hebt staan, klik je op betalen. Vervolgens zie je onderaan de lijst met betaalopties “betaal met tegoed” staan. Als je hierop klikt en je hebt voldoende tegoed, is je bestelling direct betaald.  Zorg er wel voor dat je tegoed toereikend is voor je bestelling.

Let op! Zorg ervoor dat je bent ingelogd anders is de optie betaal met je tegoed niet zichtbaar, en kan je niet betalen met je tegoed. 

 

Scroll naar boven
Wishlist 0
Continue Shopping